Om oss

  • Vi som jobber i Tren For Livet brenner for å hjelpe mennesker til å komme i gang med trening og opprettholde vanen med å trene regelmessig!
  • Vi elsker å bidra til treningsglede, mestringsfølelse og samhold. Vi har folkehelseperspektivet i fokus og jobber for å bedre helsen og den fysiske formen til våre kunder.
  • Vi har kjempegod erfaring med at gruppetrening er en positiv opplevelse for de aller fleste og at det å være en del av et felleskap gir ekstra stor glede og motivasjon til å fortsette å trene.
  • Vi trener alle typer mennesker fra ungdom til seniorer, fra utrent til godt trent.
  • Vi tilbyr løpegrupper, bootcamper, sirkeltrening, bedriftstrening og onlinetrening.

Hjertelig velkommen til Tren For Livet ❤️

Ønsker du mer informasjon om oss og hva vi kan tilby ta kontakt via skjema under. 

Monica Gulbrandsen

Monica (44 år) og bor i Bærum. Hun har jobbet som sykepleier i 15 år.

De siste 5 årene har hun vært daglig leder og hovedtrener i Tren For Livet. Monica er også utdannet personlig trener og kostrådgiver ved Axelsons Body Work School.

Monica har drevet med kunstløp på internasjonalt nivå, vært på landslaget i mange år og jobbet som profesjonell kunstløper i Disney On Ice, USA.

Hovedfokus er bootcamper og onlinetrening.

Kontakt: monica@trenforlivet.no

Tlf: 90 50 45 07 

Lise Lysfjord Pettersen

Lise ( 47 år) og bor i Bærum. Hun har drevet med løping de siste 5 årene. Hun er maratonløper og ultraløper og sprer løpetips via sin løpeblogg “Maratonmamma”. Lise er opptatt av å lære bort hvordan vi kan finne løpegleden og mestringsfølelsen.

Lise er en sprudlende og blid løpetrener som kjører nybegynner løpegrupper og løpegrupper for de mer løpevante på Jarmyra. På hennes løpegrupper lover vi høy puls, varierte og morsomme former for intervaller og innslag av styrkeøvelser i en god mix under øktene!

Jorild Marie Eiksund

Jorild ( 50 år) og bor i Bærum. Hun elsker å løpe og har løpt jevnlig for trening og glede i mange år.

Hun har fokus på løpsglede og alt det gode som løping gjør for kroppen og hodet. Hun har stor tro på å trene løpeteknikk for å få bedre løpsøkonomi (løpe raskerer med mindre anstrengelser, og i tillegg minske skaderisikoen)

Jorild er utdannet personlig trener ved NIH og mentaltrener innen NLP.

På løpeteknikk og intervall gruppene hennes vil hun ha fokus på løpeteknikk og hva som er viktig å tenke på for å unngå skader.

Intervall gruppene er preget av sosial hygge samtidig som vi får testet oss utenfor komfortsonen.

 

Øivind Gulbrandsen

Øivind Gulbrandsen, gift med Monica (daglig leder) 46 år, 2 barn og bor i Bærum.

Har trenerkurs A + B og har vært fotballtrener for Fossum, Røa og Bærumsløkka. 

Keepertrener for Bærum SK i Adecco Ligaen og har 16 sesonger som aktiv bandyspiller på A-Laget til Røa i eliteserien og tidligere landslagsutøver i alle årsklasser

Bootcamp instruktør for barn/ungdom og voksne i Tren For Livet